Innovatieve Medische Huidverbetering
Rimpelbehandeling &
Verjonging van gelaat, hals en decolleté

op maat van jouw wensen en budget

skinsation-clinic

Schoonheid is de schittering die je uitstraalt. Als je blij bent met je uiterlijk, dan straal je dat ook uit. Het zijn vaak kleine dingen die een groot effect hebben. Daarom wil ik tijd maken en luisteren naar jou. Wat vind je mooi? Wat stoort je? Wat vond je vroeger mooier dat met de jaren veranderd is? Misschien heb je er hele duidelijke ideeën over, of misschien vraag je eerder een analyse en advies. Jouw natuurlijke schoonheid accentueren en bewaren, daar draait het om.

Het is niet de bedoeling om een onherkenbare of onnatuurlijke make-over van jezelf te maken. Met subtiele behandelingen kunnen we een mooi resultaat bereiken, terwijl je er naturel blijft uitzien.

Op maat van jouw wensen en jouw budget, maken we samen een behandelplan. Soms is één behandeling voldoende voor het gewenste resultaat. Soms geeft een gebalanceerde combinatie van verschillende technieken de mooiste resultaten, die ook het langst aanhouden.

Het kan gaan om een kleine behandeling (zoals een fronsrimpel) of een volledig behandelplan (rimpelbehandeling, huidverjonging, lifting, herstel van volume en contouren).
Het zijn soms kleine dingen die een groot verschil maken, omdat ons gelaat het meest bepalend is voor onze uitstraling.
De juiste techniek(en) in de juiste dosis, op de juiste plaats, in de juiste volgorde. Zó krijg je het beste resultaat, terwijl je er naturel blijft uitzien.

Jij zal weten wat het geheim is van je stralende look, maar de rest van de wereld zal alleen vinden dat jij er zo goed uit ziet!

Behandelingen:

!Nieuw!

Micro-needling met hyaluronzuur

Spark Eyelift met Plasmalaser


Spieronstpanners

Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Brow lift
Putjes in de kin
Overmatig zweten (oksels, handen, voeten, hoofdhuid etc.)
Migraine
Chronische spierpijn

Fillers

Neuslippenplooi
Marionettenlijnen
Lijntjes rond de mond
Lipvolume
Wallen/zakjes onder de ogen
Herstel van volume
Stevige, strakke huid

Injectie lipolyse: vermindering van lokale vetophoping

Onderkin
Buikje
Love handles etc.

PDO draadjeslift

Versteviging en verjonging van de huid
Niet-chirurgische lifting

PRP (PlaatjesRijk Plasma) alias “Vampire facial” of “Kardashian facial”

Versteviging en verjonging van de huid
Haarverlies

Kennis en vaardigheid
De esthetische geneeskunde is een jong domein in volle ontwikkeling. Dankzij continue bijscholing en training, is het mogelijk om mee te zijn met nieuwe kennis en technieken.

Kwaliteit en veiligheid
Ik werk enkel met de beste producten, om steeds een optimaal resultaat te bereiken. Ook de veiligheid is van het grootste belang. Daarom worden strikte veiligheidsprocedures gevolgd.

Dr. Hans Delva

Schermafbeelding 2017-08-23 om 16.29.29