Plasma Voltaïc


MOOIE OGEN ZONDER SNIJDEN OF INJECTIES

Huidverslapping rond de ogen doet u ouder lijken dan u in werkelijk bent. Erfelijkheid en het versnelde natuurlijke verouderingsproces zijn de hoofdoorzaken van hangende oogleden. Roken, zon en alcohol kunnen dit proces zelfs bespoedigen. Het is een erg vervelend en herkenbaar fenomeen: je ziet er steeds moe uit, make-up kruipt in de plooitjes van de oogleden. En is in het algemeen storend voor zowel mannen als vrouwen. Niet iedereen is klaar om meteen een chirurgische ingreep te ondergaan. Deze unieke Micro Pulsed Plasma Therapy is een high-tech technologie kan uw gezicht op een relatief eenvoudige manier opfleuren en verjongen.

Een klassieke ooglidcorrectie is een zeer courante ingreep, echter met enkele grote nadelen: er wordt in de huid gesneden en dus krijgen we blauwe plekken, pijn, hechtingen, littekens, verkleuring van de huid en de gevreesde vervorming van de ogen. Bij Voltaïc Plasma van de firma Beautyteck werd een techniek zonder snijden ontwikkeld, en gaat als volgt: eerst reinigen en verdoven we de huid grondig, waarna we dmv de Plasma technologie de huid gaan aanspannen.Dit door minuscule plasma-energie pulsen op de huid. Een speciaal handstuk werd ontwikkeld om via “microplasma vonken” de fragiele huid van de oogleden te doen inkrimpen.

In de komende dagen gaat de huid eerst (licht) zwellen, gepaard met roodheid en korstvorming. Meestal bij de 5de dag vallen de korstjes weg en ziet u daaronder een nieuwe, strakke huid.

Hoe werkt deze specifieke en gepatenteerde Plasma techniek? Tijdens een Plasma behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de Plasma bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plasma stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te re-modelleren.

De Voltaïc Plasma kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype.

Deze behandelingen worden exclusief door onze Cosmetisch Chirurgie Dr. Delva uitgevoerd.

Net na de behandeling, korstjes vallen af tussen de 5 à 10 dagen
image
Resultaat na 2 weken, roodhuid verdwijnt na 1 à 2 maand
Mag gecamoufleerd worden met een stick.

Voor wie is deze techniek van toepassing?

  • Voor iedereen die huidverslapping heeft aan de oogleden.
  • Voor iedereen die graag een frissere blik wil door de overtollige huid aan de oogleden te verminderen
  • Indien u een ooglidcorrectie te ingrijpend vindt en de herstelperiode te afschrikkend.
  • Indien u na een ooglidcorrectie graag een onderhoudsbeurt wenst, om uw resultaat te bewaren
  • Maar ook volgende indicaties worden met de Plasma vernieuwd: de onderste oogleden, de bovenlip (krassen), de (diepe) kraaienpootjes, diepe rimpels op het voorhoofd.  Dus ook een lifting van mond of ooghoek kan perfect !